Tijdelijke actie!

PROCEDURE

 

Aanleveren van nieuw werk gaat op basis van oproep. Elke drie maanden een oproep aan 15 deelnemers voor het aanleveren van minimaal 51 unieke werkjes per kunstenaar. Met het huidige aantal deelnemers vraagt dit momenteel 1x per jaar om jouw bijdrage.

De deelnemer levert bij oproep 51 miniaturen aan; 50 daarvan gaan naar de kunstautomaat, hiervoor ontvang je de vergoeding, en 1 miniatuur gaat in een continu expositiekast (zonder vergoeding). Handhaaf ten alle tijde het formaat van 75x45x15mm. Lever kwalitatief secuur afgewerkte miniaturen aan, het is tenslotte een referentie naar je reguliere werk.

 

Inzending kan Per post aan:

Emmy van Harskamp

Hoogstraat 21

2851BA Haastrecht

 

Bij vragen neem kontakt op met

Jeanne van Dijk

00491702203847

 

De inzendingen worden vervolgens door de regiobeheerder als bulkzending naar het inpakcentrum in Potsdam verstuurd. Daar worden de miniaturen zorgvuldig verpakt en voorzien van bijbehorende informatie strookjes (Vita). Twee derde komt retour, aangevuld met Internationaal werk, en 1/3 gaat naar kunstautomaten in Duitsland, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. Deze gestructureerde aanpak schept duidelijkheid voor alle partijen, werkt overzichtelijk m.b.t. aanlevering, betaling en zorgt voor een gelijke verdeling onder de deelnemers.

 

 

VOORWAARDEN

Het artistieke gehalte van het werk bepaalt de kunst, niet een kunstacademie-opleiding.

 

1. De deelnemer moet actief aan het werk zijn als kunstenaar en heeft een website, zakelijke Facebook of Instagram pagina waarop het werk te zien is. Alle disciplines zijn toegestaan.

2. De miniaturen representeren het reguliere werk dat de deelnemer buiten kunstautomaat om maakt. Ze zijn met zorg en aandacht gemaakt, met in elk doosje uniek werk.

3. De afmeting van het doosje zelf is 80x50x20 mm. Het miniatuur, plus twee informatie-strookjes moet erin, dus we adviseren om iets kleiner werken: 75x45x15 mm. Grotere afmetingen worden geweigerd.

4. Deelnemers zijn zich bewust van de ambassadeur status! Je vertegenwoordigt jezelf, kunstautomaat en alle andere deelnemers.

5. Kunstautomaat behoudt zich het recht voor om werken te weigeren zodra deze niet aan het bovenstaande voldoen.

 

WAT KRIJG JIJ ERVOOR TERUG?

Een breed draagvlak en uitbreiding van je netwerk door de verbinding met de andere deelnemers. Promotie van jouw naam en werk in Nederland, Duitsland, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. Daarnaast een symbolische vergoeding van €1 per miniatuur. Zie het als een investering in een visitekaartje dat níet wordt weggegooid. Sterker nog, liefhebbers verzamelen en zijn oprecht geïnteresseerd in de mens achter het werk en zoeken regelmatig contact via social media met de desbetreffende kunstenaar. Je brengt kunst op een ludieke manier dichter bij de mensen, omdat je je passie voor kunst eens op een andere wijze wilt uitdragen. Omdat je graag nieuwe (creatieve) mensen ontmoet. Omdat je de verbinding zoekt tussen maker en publiek. Omdat het concept en de locaties jou ook zo aanspreken. Omdat je affiniteit hebt álles wat de wereld mooier en interessanter maakt.

 

VERGOEDING

Kunstenaars ontvangen hun vergoeding vanuit Potsdam, uit de inkomsten die via verkoop uit de kunstautomaten binnenkomen. Na aanleveren van de miniaturen, dient de deelnemer zijn bijdrage te factureren (incl. btw). Mail de factuur vervolgens rechtstreeks aan Lars Kaiser, info@kunsttick.com, hij zal voor adequate betaling zorgdragen. De juiste adressering voor facturen is:

 

Lars Kaiser Kunstautomaten

Dortustrasse 46

14476 Potsdam

Germany

 

De verdeling van de €4 per miniatuur is alsvolgt:

€ 1 naar de kunstenaar

€ 1 naar de regiobeheerder

€ 2 naar Potsdam (drukwerk/doosjes, transport, reparaties etc).

+49 331-87908899